fbpx

Köpvillkor

    • Ångerrätt inom 30 dagar efter att kunden mottagit sin order köpt från vår onlinebutik. Om det har gått  mer än 30 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig en full återbetalning eller byte.

      För att vara berättigad till en retur måste varan vara i samma skick som när du mottog det. Det måste också vara i originalförpackningen.

      Det finns vissa situationer där endast delåterbetalningar ges:

      – Kosttillskott med tydliga tecken på användning
      – Produkter som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknar delar av orsaker som inte beror på vårt fel
      – Produkter som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

      För att underlätta för våra kunder erbjuder vi även möjlighet till byte av produkt inom 30 dagar, förutsatt att produkten uppfyller ovanstående krav. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din retur, vänligen kontakta vår kundtjänst. info@bildammsugare.se

Leveranstid

Efter att du har lagt din beställning levereras ditt paket inom 1-3 arbetsdagar. Vid köp över 399 kr bjuder vi på både frakt och retur.

Sena eller saknade returer

Om du inte har fått din återbetalning än, kontrollera först ditt bankkonto.

Kontakta därefter din bank. Det finns ofta en viss behandlingstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på retur@bildammsugare.se

Byte, retur & reklamation

För att returnera & reklamera din beställning ska du kontakta vår support på retur@bildammsugare.se

Efter att du har kontaktat vår support kommer vi att skicka en retur etikett till dig utan kostnad. Du har sedan 7 dagar på dig att lämna in de returnerade artiklarna till ditt närmaste postombud efter att du mottagit retur etiketten.

När vi har mottagit ditt paket och godkänt returen enligt våra allmänna köpvillkor, kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt bankkort eller ursprungliga betalningssätt inom 2-7 arbetsdagar.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@bildammsugare.se eller ring oss på +46 73 517 19 70. Vi svarar inom 24 timmar.